advokat lex ua


Геннадій

Дякую юристам, що допомогли повернути позичені гроші. 

Четвер, 16 листопада 2017, 09:15
Ольга

Звернулась за допомогою до адвокатів компанії "ЛЕКС", коли купувала квартиру. Угода купівлі-продажу пройшла вдало. Дякую всім юристам за допомогу!

Четвер, 02 листопада 2017, 14:30
Ольга Б.

Здравствуйте!

Хочу выразить свою искреннюю благодарность адвокату –

Марченку Дмитрию Петровичу.

Вразумили горе-мужа…

Коротко. Дело шло до развода. Инициатором, которого была я. Частые оскорбления со стороны мужа: - « Что мол это не то, это не так, да и ты нетакая какая-то», постоянные разборки.

Развели через суд по-быстрому.

Спасибо Вам за помощь.

С уважением Ольга Б.

Четвер, 02 листопада 2017, 11:41
nata_nataliya

посоветовали знакомые, помогли во время обыска, документы при мне!

Вівторок, 17 жовтня 2017, 07:43
«Адвокатська Компанія «LEX »

Здравствуйте!

Спасибо за отзыв.

С уважением Адвокатская компания "Лекс"

Четвер, 02 листопада 2017, 11:33
Сергей Владимирович

Спасибо, Марине за консультацию. Реальный специалист своего дела. Рекомендую!

Четвер, 21 вересня 2017, 20:22
Адвокатська компанія Лекс

Дякуємо за Ваш відгук!

З повагою - Адвокатська компанія LEX

 

Понеділок, 02 жовтня 2017, 08:44
Наташенька

Понравился интерьер. Встретили вежливо и приветливо, помогли в моей ситуации, но цены на некоторые услуги явно завышены...

Четвер, 21 вересня 2017, 13:12
Адвокатська компанія LEX

Здравствуйте, Наташенька!

Мы снизили стоимость на некоторые виды наши услуг. 

С новыми ценами Вы сможете ознакомиться в разделе ПРАЙС.

Всегда идем на встречу нашим Клиентам, и учитываем их предложения и пожелания.

С уважением ТОВ АК ЛЕКС

 

 

Неділя, 24 вересня 2017, 16:06
Юрий Петрович

Всегда приятно иметь дело с профессионалами, спасибо.

Юрий Петрович

Четвер, 21 вересня 2017, 12:39
Адвокатська компанія Лекс

Спасибо за ваш отзыв!

С уважением Адвокатская компания Лекс.

 

Понеділок, 02 жовтня 2017, 08:42
Агния

Мне нравиться подход к делу этих юристив и оперативная помощь в любое время суток.

Вівторок, 12 вересня 2017, 12:48
Женя

Помогли с наследством, благодарочка

Четвер, 07 вересня 2017, 22:18
Аліна

Хочу висловити величезну подяку юристам АК "ЛЕКС", які мені допомогли мені поновитись на роботі з якої мене звільнили, коли я перебувала на лікарняному, на восьмому місяці вагітності. Адвокати відстояли мої права в суді і захистили мене від беззаконня.

Вівторок, 05 вересня 2017, 21:12
Влад

СПС выручили !!!

П'ятниця, 07 липня 2017, 18:32
Віолета

Звернулася за допомогою в перевірці документів на придбання квартири. Відразу були обговорені і умови і терміни виконання роботи і менш, ніж за тиждень після надання юристами необхідного комплекту документів була проведена сама перевірка, що зберегло нам і сили і нерви надалі.

П'ятниця, 21 квітня 2017, 19:48
Анна

Дуже дякую чудовим адвокатам компанії "ЛЕКС" за консультацію по розлученню. Дуже досвідчені, розуміючі, професійні юристи. Рекомендую всім!!!

П'ятниця, 07 квітня 2017, 12:03
Анатолий Иванович

Большое спасибо, за Вашу помощь в моем вопросе.

Анатолий Иванович

Понеділок, 03 квітня 2017, 11:55
Виктор

Обращался по квартирному вопросу в "Лекс", благодарю за помощь и результат!

Вівторок, 21 березня 2017, 10:19
Василь Іванович

Дуже вдячний юристам Розводовській Марині та Рішко Надії за оперативне і професіональне консультування. Незважаючи на складну проблему юристи без вагань взялись за мою справу та знайшли вірне рішення. Обов'язково буду звертатись ще раз і радитиму всім знайомим!

Четвер, 16 березня 2017, 20:14
«Адвокатська Компанія «LEX »

Доброго дня, Василь Іванович!

Щиро дякуємо за Ваш відгук та оцінку якості нашої роботи.

З повагою, старший юрист - Розводовська Марина Анатоліївна, 

старший юрист, помічник адвоката - Рішко Надія Іванівна.

Понеділок, 25 вересня 2017, 06:30
Роман

Хочу выразить огромную благодарность всей команде Адвокатской компании «ЛЕКС» за юридическую помощь в решении вопроса о возмещении ущерба в ДТП, предоставление консультаций, представление моих интересов в суде. Отдельное спасибо замечательному адвокату Скрипскому Валерию Романовичу. Благодаря его грамотности и профессионализму мы смогли выиграть дело.

Понеділок, 13 березня 2017, 12:08
«Адвокатська Компанія «LEX »

Дякуємо за Ваш відгук!

З повагою команда - ТОВ АК ЛЕКС

П'ятниця, 22 вересня 2017, 07:57
Марія

Щиро вдячна чудовій, кваліфікованій команді юристів «Адвокатська компанія «ЛЕКС» за грамотну юридичну допомогу та юридичний супровід від початку і до кінця у моїй справі щодо визнання договору купівлі-продажу недійсним. Завдяки Вам я зберегла будинок та земельну ділянку, які належали ще моїй прабабусі та які хотіли незаконно привласнити шахраї. Результатами роботи всіх юристів дуже задоволена. Рекомендую компанію як спеціалістів найвищого рівня професіоналізму, які ШВИДКО, ЯКІСНО та НАДІЙНО допоможуть кожному.

Середа, 08 лютого 2017, 10:55
«Адвокатська Компанія« LEX »

Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно! Ми дійсно докладаємо максимум зусиль, щоб наші клієнти отримували якісне обслуговування і відчували себе європейцями у себе вдома, в Україні.

Четвер, 21 вересня 2017, 12:33
Дякуємо за Ваш відгук Адвокатська компания LEX