advokat lex ua


лина

хочу обратиться за помощью. если реально помогут...с удовольствием оставлю отзыв.

Четвер, 06 вересня 2018, 18:11
Катерина Іванівна

Окреме дякую юристам за те, що працюєте в суботу та в будні дні до 9 вечора. Це зручно для мене, бо я ж цілими днями на роботі, а коли закінчую, то у всіх фірмах теж закінчується робочий день. Ця адвокатська компанія, то справжнє відкриття для мене. Я змогла вирішити тут свої юридичні справи, що вже давно накопичились та відкладалися на потім. Великий плюс професійні та приємні спеціалісти.

Понеділок, 13 серпня 2018, 09:42
Катерина

Окреме дякую юристам за те, що працюєте в суботу та в будні дні до 9 вечора. Це зручно для мене, оскільки цілими днями на роботі, а коли закінчую у всіх фірмах теж закінчується робочий день. Ця адвокатська компанія, то справжнє відкриття для мене. Я вирішила свої юридичні справи, що вже давно накопичились та постійно відкладалися на потім. Плюс також приємні та професійні спеціалісти.

Понеділок, 13 серпня 2018, 09:15
Альона

Вдячність важко висловити словами,особливо настільки велику. Тут мені допомогли в дуже специфічному питанні,з яким я довго не знала куди звернутись,а коли і зверталась то відповіді так і не отримувала.

З розумінням відносяться до людей,і це відчувається з першої секунди. Співпраця наша була дуже короткою,але позитивні враження залишаться на довго.

Для себе я зробила висновок,що саме цю компанію я буду рекомендувати всім знайомим і саме сюди буду звертатись при необхідності.

Величезне вам дякую!

П'ятниця, 08 червня 2018, 16:47
Ольга

Никогда не думала что мне когда -нибудь понадобятся услуги адвоката, но етот день настал. Как оказалось это не так просто многие юристы вообще ничего не смыслят в хозяйственном праве, те что смыслят просят огромные суммы только за ознакомление с делом, а те кто берет по минимуму - вообще не интересуются ничем, просто наобум фактически дают советы. Случайно вышла на адвоката Валерия Романовича, и побывала в их очень красивом офисе в центре Киева. Валерий Романович и его ассистентка быстро вникли в суть дела, успокоили, за 5 минут накопали по своим базам больше информации чем мой предыдущий юрист за 2 недели. Прайс как для юр.фирмы в центре - умеренный, да и адвокаты входят в положение и сразу обясняют какие их услуги и действия нужны прямо сейчас, а какие можна и потом, а какие документы человек может сам поехать и запросить. В данный момент планируем продолжать сотрудничать, так как впечатление приятное.

 

Понеділок, 09 квітня 2018, 17:17
Евгения

Спасибо адвокатам! Помогли в наследственном вопросе.

Четвер, 29 березня 2018, 14:18
ВІктор

Фіскальна служба нарахувала земельний податок у 2 рази вищий ніж за податковим кодексом.

Компанія ЛЕКС виграла у суді справу проти ДФС.

Дякую.

Понеділок, 26 березня 2018, 07:18
Сергій

За своє життя дуже часто судився. Працював з різними адвокатами, дуже довго шукав дійсно толкових спеціалістів та нарешті знайшов. Тож дякую юристам компанії "Лекс", які виграли всі суди по моїй справі. 

Середа, 14 березня 2018, 10:31
Анастасія

Спасибі юристам! Склали дуже грамотний договір оренди. Я дуже задоволена.

Вівторок, 23 січня 2018, 11:04
Олег

Дуже кваліфікований адвокат по кримінальних справах  Марченко Дмитро. Всім раджу!

Четвер, 14 грудня 2017, 08:55
Аліна

Дякую юристам за те, що виграли мою справу та допомогли повернути мої кошти - заборгованість та пеню за договором. Дуже задоволена нашою співпрацею. 

Середа, 06 грудня 2017, 11:18
Адвокатська компанія Лекс

Доброго дня, Аліно!

Дякуємо за Ваш відгук.

З повагою Адвокатська компанія ЛЕКС

Середа, 13 грудня 2017, 08:48
Геннадій

Дякую юристам, що допомогли повернути позичені гроші. 

Четвер, 16 листопада 2017, 09:15
Адвокатська компанія Лекс

Доброго дня, Геннадій!

Дякуємо за відгук та співвпрацю.

З повагою - команда Адвокатської компанії ЛЕКС

Середа, 13 грудня 2017, 08:50
Ольга

Звернулась за допомогою до адвокатів компанії "ЛЕКС", коли купувала квартиру. Угода купівлі-продажу пройшла вдало. Дякую всім юристам за допомогу!

Четвер, 02 листопада 2017, 14:30
Ольга Б.

Здравствуйте!

Хочу выразить свою искреннюю благодарность адвокату –

Марченку Дмитрию Петровичу.

Вразумили горе-мужа…

Коротко. Дело шло до развода. Инициатором, которого была я. Частые оскорбления со стороны мужа: - « Что мол это не то, это не так, да и ты нетакая какая-то», постоянные разборки.

Развели через суд по-быстрому.

Спасибо Вам за помощь.

С уважением Ольга Б.

Четвер, 02 листопада 2017, 11:41
nata_nataliya

посоветовали знакомые, помогли во время обыска, документы при мне!

Вівторок, 17 жовтня 2017, 07:43
«Адвокатська Компанія «LEX »

Здравствуйте!

Спасибо за отзыв.

С уважением Адвокатская компания "Лекс"

Четвер, 02 листопада 2017, 11:33
Сергей Владимирович

Спасибо, Марине за консультацию. Реальный специалист своего дела. Рекомендую!

Четвер, 21 вересня 2017, 20:22
Адвокатська компанія Лекс

Дякуємо за Ваш відгук!

З повагою - Адвокатська компанія LEX

 

Понеділок, 02 жовтня 2017, 08:44
Наташенька

Понравился интерьер. Встретили вежливо и приветливо, помогли в моей ситуации, но цены на некоторые услуги явно завышены...

Четвер, 21 вересня 2017, 13:12
Адвокатська компанія LEX

Здравствуйте, Наташенька!

Мы снизили стоимость на некоторые виды наши услуг. 

С новыми ценами Вы сможете ознакомиться в разделе ПРАЙС.

Всегда идем на встречу нашим Клиентам, и учитываем их предложения и пожелания.

С уважением ТОВ АК ЛЕКС

 

 

Неділя, 24 вересня 2017, 16:06
Юрий Петрович

Всегда приятно иметь дело с профессионалами, спасибо.

Юрий Петрович

Четвер, 21 вересня 2017, 12:39
Адвокатська компанія Лекс

Спасибо за ваш отзыв!

С уважением Адвокатская компания Лекс.

 

Понеділок, 02 жовтня 2017, 08:42
Агния

Мне нравиться подход к делу этих юристив и оперативная помощь в любое время суток.

Вівторок, 12 вересня 2017, 12:48
Женя

Помогли с наследством, благодарочка

Четвер, 07 вересня 2017, 22:18
Аліна

Хочу висловити величезну подяку юристам АК "ЛЕКС", які мені допомогли мені поновитись на роботі з якої мене звільнили, коли я перебувала на лікарняному, на восьмому місяці вагітності. Адвокати відстояли мої права в суді і захистили мене від беззаконня.

Вівторок, 05 вересня 2017, 21:12
Влад

СПС выручили !!!

П'ятниця, 07 липня 2017, 18:32
Віолета

Звернулася за допомогою в перевірці документів на придбання квартири. Відразу були обговорені і умови і терміни виконання роботи і менш, ніж за тиждень після надання юристами необхідного комплекту документів була проведена сама перевірка, що зберегло нам і сили і нерви надалі.

П'ятниця, 21 квітня 2017, 19:48
Анна

Дуже дякую чудовим адвокатам компанії "ЛЕКС" за консультацію по розлученню. Дуже досвідчені, розуміючі, професійні юристи. Рекомендую всім!!!

П'ятниця, 07 квітня 2017, 12:03
Анатолий Иванович

Большое спасибо, за Вашу помощь в моем вопросе.

Анатолий Иванович

Понеділок, 03 квітня 2017, 11:55
Дякуємо за Ваш відгук Адвокатська компания LEX